ABOP versterkt in Brokopondo met overstap Pokie
07 Sep 2014, 00:00
foto
ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk installeert kernen in Brokopondo.


25 kernen, overwegend van Diana Pokie, zijn zaterdag geïnstalleerd tijdens een druk bezochte vergadering van ABOP in de recreatiezaal te Brownsweg. Pokie, die zich nu volledig bij ABOP heeft aangesloten, heeft met deze vergadering haar kracht getoond in dit district. Haar standvastigheid, vastberadenheid, progressie en daadkracht om te vechten voor de ontwikkeling van Brokopondo, was voor de ABOP doorslaggevend om haar met open armen te ontvangen, liet partij- voorzitter Ronnie Brunswijk optekenen.


Brunswijk kondigde verkiezingswinst aan in de verschillende districten. "Mi nafu tyari boskopu kon moro na Brownsweg". Volgens de politicus is de boodschap in dit gebied duidelijk begrepen. De mensen staan volgens hem achter de ABOP. "Wo stem massaal. We zijn nu landelijk niveau bezig. De boot van ABOP is de boot van Noach. Het is geen piaka en wie in die piaka wil stappen, mag maar ik kom niet terug om je te halen. Wo nak den drie in Brokopondo. Neks den o fini", zei Brunswijk.

De standvastigheid van Pokie in A Combinatie geeft aan dat ze de opdracht van het binnenland heeft begrepen, concludeerde Brunswijk. Hij aankondigde haar aan als ABOP-kandidaat in 2015. "En wi e pot Pokie baka, Amafo e go baka, Bee e go baka, Tigri Barba e go baka".

Pokie rechtvaardigde tijdens haar toespraak de stap naar ABOP. Ze zal zich volledig inzetten voor de partij en de ontwikkeling van het district. Misschien kende BEP de waarde van Pokie niet, maar wij van de ABOP kennen dat wel zei Marinus Bee. "2015 zorgen we ervoor dat ze weer in het parlement komt. ABOP is de partij die vrouwen ondersteunt". Bee vroeg Brokopondo om achter haar te staan en haar de volle ondersteuning te geven. Pokie is de persoon die ontwikkeling moet brengen voor het district. "ABOP-ers zijn geen twijfelaars, ze zijn standvastig", gaf Bee aan.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May