Best geslaagden GLO-Nickerie in de bloemetjes gezet
24 Aug 2014, 03:00
foto
Beste GLO'ers van Nickerie worden verwend.


21 best geslaagden van zesde klassen van het Gewoon Lager Onderwijs (GLO) in het district Nickerie zijn zaterdag in de bloemetjes gezet door de Lions club Nieuw Nickerie. De geschenken werden door het bedrijfsleven van Nickerie via de Lions club aan de geslaagden overhandigd in de conference room van hotel Concorde.

Het idee bestond volgens Lion Nirmal Badloe al enkele jaren terug om de best geslaagden van Nickerie in de bloemetjes te zetten en uiteindelijk is het dit jaar gepland en uitgevoerd. Er moest bekeken worden welke type geslaagden verwend zouden worden, de VOS’ers, VOJ’ers of de GLO’ers. Uiteindelijk is er gekozen voor de GLO’ers, omdat dit hun eerste diploma is waardoor het een stimulans kan zijn voor later.

De groep geslaagden is naar het MCP geweest, waar een presentatie is gegeven door directeur Richenel Small. Vervolgens is er een bezoek gebracht aan Food and Agriculture Industries (FAI), voormalig Surland, waar de kinderen een rondleiding hebben gekregen. Als laatste is Manglie’s rijstbedrijf bezocht. De kinderen hebben genoten van de leuke en interessante dag.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May