Vrouw overleden in ziekenhuis na aanrijding
12 Aug 2014, 17:00
foto


Latoya Bogati die een bromfiets bestuurde, is maandagmiddag overleden na een aanrijding aan het Molenpad. Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen, dat het slachtoffer vanuit het Molenpad een manoeuvre maakte om rechtsaf af te slaan in de Adrianusstraat. Daarbij zou zij geen rekening hebben gehouden met het verkeer dat van achteren naderde. Zij werd aangereden door een 38-jarige autobestuurder.

Na de aanrijding met de bromfietser heeft de automobilist ook een man op een rijwiel aangereden. Beide slachtoffers zijn vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd voor medische hulp. Bogati die zwaar gewond was geraakt, overleed in het ziekenhuis. De fietser is ter observatie opgenomen.

De politie Public Relations meldt dat op grond van het voorlopige onderzoek Latoya Bogati als veroorzaker van de aanrijding is aangemerkt. De automobilist is hangende het onderzoek aangehouden en in verzekering gesteld, omdat hij onder invloed van alcohol deelnam aan het verkeer. Zijn rijbewijs is ook ingevorderd.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May