OW belooft Mandarijnstraat aan te zullen pakken
09 Aug 2014, 20:00
Bewoners van de Mandarijnstraat te Clevia hebben een beroep gedaan op minister Rabin Parmessar van Openbare Werken (OW) om de werkzaamheden aan de weg te hervatten. Zij zijn er verontwaardigd over dat van de ene op de andere dag gestaakt is, zonder opgaaf van redenen. Zij vinden dat hier sprake is van kapitaalvernietiging.

In april had Openbare Werken via de media bekendgemaakt dat de aannemer binnen 45 werkdagen de straat zou opleveren. De mensen vragen zich af wat er met het contract is gebeurd. Het onafgemaakte werk vormt een gevaar voor de weggebruikers. Er is sprake van een onhygiënische situatie.

De voorlichting van het ministerie om een reactie gevraagd, deelt Starnieuws mee dat het project 'Mandarijnstraat' gestagneerd is, omdat de aannemer slecht werk heeft gepresteerd. Het ministerie is bezig met het annuleren van het contract, mede op basis van de uitloop van de uitvoeringstermijn van dit project. De resterende werkzaamheden worden nu voorbereid en zullen op korte termijn uitgevoerd worden. Het ministerie zal voor een structurele oplossing zorg dragen. Ter verbetering van de huidige situatie zullen tijdelijke maatregelen getroffen worden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May