Tien jaar geëist voor misbruiken nichtje
09 Aug 2014, 06:00
foto


Tegen Albert P. heeft officier van justitie, Astrid Niamat een celstraf geëist van tien jaar, onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht, voor het meerdere malen misbruiken van een minderjarig meisje van twaalf jaar. Voor verkrachting van het slachtoffer, eiste de officier een celstraf van twee jaar onvoorwaardelijk. Het gaat om twee afzonderlijke zittingen.

Albert P. heeft een volmondige bekentenis afgelegd en heeft verklaard dat hij het slachtoffer, een nichtje van zijn vrouw, meerdere malen seksueel heeft misbruikt sedert oktober 2013. Hij hield de familie, zijn vrouw en het kind voor dat een bonuman gezegd zou hebben dat er iets slechts met haar zou gebeuren. Hij liet het kind naakt op bed liggen en misbruikte haar.

Toen de moeder van het kind haar dochter een weekend kwam halen, merkte zij op dat de buik van het kind aanzienlijk groot was. Zij ondervroeg het meisje en toen vertelde zij alles aan haar moeder. De vrouw deed toen aangifte bij de politie. Later verklaarde de verdachte dat er helemaal geen bonuman was, maar dat hij dat verhaal had verzonnen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May