STVS introduceert digitale televisie in Wageningen
02 Aug 2014, 15:00
foto
Vicepresident Robert Ameerali stelt de digitale televisie via STVS in werking in Wageningen.


De introductie van de digitale televisie door de STVS, in samenwerking met Telesur, heeft vrijdag plaatsgevonden in Wageningen. Dit gebeurde in aanwezigheid van vicepresident Robert Ameerali en de ministers Falisie Pinas van Transport, Communicatie en Toerisme en Winston Lackin van Buitenlandse Zaken.

Ameerali wees er op dat het belangrijk is dat de districten zo worden ontwikkeld. Straks kunnen diverse sectoren via de digitale zenders hun zaken promoten, zelfs de landbouw zou hier gebruik van kunnen maken. "Wij willen de mensen de tools geven, zij moeten zelf de rest doen. Men moet afstappen van het wachten op de overheid", stelde de vicepresident.

Districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh is bijzonder ingenomen mee dat de introductie van digitale tv in de districten heeft plaatsgevonden. Hij noemde dit gebeuren een grote mijlpaal voor het district. Volgens Joeloemsingh zal de gemeenschap van Nickerie hier heel goed gebruik van maken. Nickerie is volgens de districtscommissaris de regering zeer erkentelijk.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May