Voorlopig geen vrachtverkeer over hulpbrug Goliathkreek
22 Jun 2014, 13:00
foto


Vanaf vandaag is de hulpbrug over de Goliathkreek in West Suriname afgesloten voor alle vrachtverkeer. Dit besluit is zondagmorgen genomen door de districtscommissarissen (dc's) van de bestuursressorten Boven Suriname, Naltus Naana, van Kabalebo, Armand Jurel, en de districtscommissaris van Para, Jerry Miranda.

De onderneming Haukes NV is in opdracht van Openbare Werken bezig met de bouw van een nieuwe brug over de Goliathkreek. Er is een hulpbrug aangelegd waar het verkeer voorlopig over kan, maar die is bezweken door het zware vrachtverkeer uit West Suriname. Haukes NV is begonnen met herstelwerkzaamheden voor het weder openstellen van de hulpbrug.

De drie dc's hebben in samenspraak met Openbare Werken een bekendmaking doen uitgaan. Zij vragen ondernemers en transporteurs in dit gebied rekening te houden met het ontstane ongerief. Overtreders zullen aangepakt worden door de politie ter plaatse. Voorlopig kan alleen personenverkeer over de brug, meldt het Burger Informatie Centrum Para.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May