Defensie eert honderden voor trouwe dienst
22 Jun 2014, 10:00
foto
Minister Lamuré Latour (midden in het paars) met een deel van de jubilarissen en gepensioneerden van dit jaar.


Traditiegetrouw zijn ook dit jaar jubilarissen en gepensioneerden van het ministerie van Defensie gehuldigd. Voor dit jaar hebben 337 personen, onder wie 25 gepensioneerden, die eer gehad.

“Gepensioneerden, u begint een nieuw hoofdstuk in uw leven,” sprak minister Lamuré Latour van Defensie zijn oud-gedienden toe in het Flamboyant Park. “U kunt nu gaan genieten van een rustperiode na al die jaren van hard werken. U heeft heel wat tijd om de zaken die u niet kon doen tijdens uw actieve loopbaan, nu te doen. Uw opvolgers zullen het werk oppakken waar u het heeft beëindigd.” Hij heeft de andere jubilarissen gevraagd om hun werkzaamheden met dezelfde overgave voort te zetten.

Marlon Hoogdorp, voorzitter van de Algemene Bond voor Burgerpersoneel, heeft de jubilarissen bedankt voor hun inzet, ijver en geduld. “U heeft moeten wachten op deze dag; het door u getoonde begrip heeft bewezen dat u een plichtsgetrouwe Surinamer bent met liefde voor land en volk.”

De werkers, militairen en burgerpersoneel, zijn gehuldigd voor 25, 30, 35 en 40 jaar trouwe dienst aan het defensie-apparaat. De plechtigheid heeft vrijdagavond plaatsgevonden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May