WK-hype ook in het binnenland
12 Jun 2014, 00:00
foto


Het Wereld Kampioenschap Voetbal in Brazilië zal in Suriname landelijk te zien zijn. Parlementariër Marinus Bee (A Combinatie/ABOP) vertelt aan starnieuws dat deze keer de districten Brokopondo, Marowijne en Sipaliwini ook kunnen genieten van het WK. Het binnenland is voorzien van parabolen om het signaal te kunnen ontvangen. Bee geeft ook mee dat via de begroting van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en met de ondersteuning van de coalitie, dit is gerealiseerd.

Deze positieve ontwikkelingen in het binnenland zijn volgens Bee goed voor de districtsjongeren. "Er zijn heel veel actieve jonge sporters in het binnenland en het in eigen omgeving de wedstrijden kunnen bekijken, is voor hen een goede ondersteuning", meent Bee.

De verkoopcijfers van televisies zijn ruim gestegen de afgelopen weken in de aanloop naar het WK Voetbal. Er zijn acties op televisietoestellen die als warme bollen over de toonbank gaan. Senior Manager Corporate Affairs Jules Bracelly van Fernandes, die ook een sportliefhebber is, deelt mee dat het vanaf begin van de maand mei storm loopt op de televisie-afdeling van het bedrijf. Met de speciale WK-acties werd het zo druk dat er zelfs parttimers nodig waren om te helpen. Bij verschillende zaken zijn de prijzen behoorlijk gedropt.

Samantha Leeuwin
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May