OSAV verwelkomt drie nieuwe bonden
02 Jun 2014, 02:00
foto
Michael Salons, secretaris van de OSAV.


Diverse bonden zijn opnieuw toegetreden tot de Organisatie van Samenwerkende Autonome Vakbonden (OSAV). Secretaris Michael Sallons zegt aan Starnieuws dat twaalf bonden aangesloten zijn bij de OSAV en er komen meer bij. De Bond van Personeel bij Ontvangkantoor Invoerrechten en Accijnzen (B.P.O.I.A.), Alginco Werknemers Organisatie (A.W.O.) en de Bond Inspecteurs Milieu Inspectie (B.I.M.I.) zijn toegetreden tot de vakcentrale.

Nadat de voorzitters Allessandro Spong van B.P.O.I.A. en A.W.O. en David Bakker van B.I.M.I. uitgebreid informatie hebben ontvangen van het bestuur van de OSAV, besloten de bonden het lidmaatschap aan te vragen. Dit is intussen gehonoreerd door de vakcentrale.

Spong die ook voorzitter is van meerdere bonden, zal de komende tijd met de besturen en de leden vergaderen en het lidmaatschap bij de OSAV ook aanvragen. Sallons zegt dat het bestuur van de OSAV een goede samenwerking wil met de lidbonden. Gezamenlijk zal er gewerkt worden om de vakcentrale naar grotere hoogte te brengen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May