Nishaan42 en Jong Rambaan promoveren
26 May 2014, 11:00
foto


Acht van de tien verenigingen, verdeeld over de twee poules zijn dit weekend in de laatste ronde tegen elkaar uitgekomen in de SVB-Integra Port service/DP World Lidbonden toernooi. De wedstrijd, De Ster van de Nickerie Voetbal Bond tegen PVV uit Paramaribo, eindige 2-3. De ruststand was 1-1. Met dit verlies maakt De Ster geen kans meer om Topsectie voetbal te spelen. De club heeft uit vier wedstrijden slechts 1 punt en bezetten de laatste plaats in hun poule.

In Poule L promoveert Nishaan42 en in poule K is het Jong Rambaan die het volgende seizoen in de Topsectie van de SVB, zullen spelen. Beide ploegen hebben de volle winst, 12 punten uit 4 wedstrijden. PVV en TOK staan beide op de tweede plaats met 9 punten uit 4 wedstrijden in hun respectieve poule L en K. Zij zullen zaterdag tegen elkaar uitkomen om te bepalen wie van de twee de promotie/ degradatie wedstrijd zal spelen.
Jong Rambaan en Nishaan42 zullen het tegen elkaar opnemen om het kampioenschap van de SVB-Integra Port service/DP World Lidbonden toernooi te bepalen.

De volledige uitslagen:
Tahitie – Inter Vlijt; gespeeld in Brokopondo:0-1
Jong Rambaan – TOK; gespeeld in LSB:1-0
De Ster – PVV; gespeeld in Nickerie:2-3
Inter Milaan – Nishaan42; gespeeld in SOLO:0-2

Edgar van Genderen
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May