LMSZN tekent overeenkomst met WINgroep
24 May 2014, 18:00
foto
Bisnoepersad Dalloesingh en Rob Mooij bij de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen LMSZN en WINgroep.


De voorzitter van het stichtingsbestuur van het dokter Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis (LMSZN), Bisnoepersad Dalloesingh, en de coördinator van de WINgroep, Rob Mooij, hebben vrijdag een samenwerkingsovereenkomst. Het LMSZN zal een chauffeur ter beschikking stellen om de speciale rolstoelbus te bedienen. De bus heeft een waarde van euro 25.000 en is geschonken door het Maagdenhuis Nederland.

De voorzitter van de rolstoelgebruikers, Butch Agard, is bijzonder ingenomen met de komst van de bus. Mooij zegt het verschrikkelijk te vinden om aan te zien hoe de mensen met een rolstoel vervoerd moeten worden in Nickerie. Hij deelt mee dat de bus ingezet zal worden voor de mensen die dringend verplaatst moeten worden met hun rolstoel in het district, tegen een sociaal tarief.

Antoine Elias, voorzitter van de WINgroep en algemeen directeur van het LMSZN sprak van een heel mooi en geweldig initiatief. Hij bedankte ook het Maagdenhuis voor zijn heel bijzondere geste, waardoor ook in Nickerie nu mensen rolstoelvriendelijk vervoerd kunnen worden. De bus zal ook ingezet worden om de bewoners van het seniorenverblijf van de WINgroep te vervoeren.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May