ABOP gereed voor 2015
24 May 2014, 11:00
foto


ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk zegt ready te zijn voor de verkiezingen die pakweg over een jaar zullen worden gehouden. Wat in dit jaar zal plaatsvinden is slechts afwachten en kijken wie en onder welke voorwaarde zich bij de 'grote gele partij' zal aanmelden. Brunswijk is ervan overtuigd dat welke regering ook komt na 2015 ABOP er zeker deel zal uitmaken hiervan.

Brunswijk zegt dat de partij moeite had met verwerken van de explosieve groei van het aantal leden. Volgens hem is het aardig gelukt om de groei administratief bij te benen. "We gaan verder met de registratie van de leden die zich elke dag aanmelden". De ABOP-voorzitter biedt zijn verontschuldigingen in gevallen waar er mogelijke miscommunicatie is ontstaan binnen de organisatie vooral over de krachtmeting van vandaag. "Mi sabi taki sma de san o wan kon graag, maar san no kis trui of no de in a gelegenheid so lek fa a partij biede ing srefi aan. Mi e begi pardon want waar er gewerkt wordt kunnen altijd fouten worden gemaakt. Maar het gaat er om een echte ABOP-er is een ABOP-er van binnen dus met hart en nieren. Vooral de achtergestelde groepen en jongeren als andere gelederen binnen onze samenleving kunnen op ons rekenen", zegt Brunswijk.

De politicus deelt mee dat hij vandaag een uiteenzetting zal geven over het beleid van de partij. Het verkiezingsprogramma van de partij is reeds af. Ook de samenwerking met de NDP komt vandaag aan de orde. "Zolang ik de leiding heb, samen met de president ben ik ervan overtuigd dat deze regering stand houdt tot 2015", stelt Brunswijk.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May