Seeka roept jongeren op zich aan te sluiten
20 May 2014, 10:00
foto
Seeka-voorzitter Paul Abena installeert de leden van het kernbestuur.


De politieke partij Seeka biedt jongeren een podium aan om hun stem te laten horen en hun stem te doen gelden in Suriname. Volgens S. Jabina van de jongerenraad van Seeka moeten jongeren vandaag beslissingen nemen “voor een vlekkeloze toekomst.”

Tijdens de installatie van een kernbestuur te Kasaba-olo heeft de partij jongeren opgeroepen zich massaal aan te sluiten bij de organisatie. Seeka-voorzitter Paul Abena heeft benadrukt dat de partij ondanks alle turbulenties, nog steeds deel uitmaakt van A Combinatie. In dat verband zal dan ook de verkiezingen in 2015 worden ingegaan, heeft hij zijn gehoor verzekerd.

Abena heeft erop gewezen dat bij de formering van de regering in 2010, de partij een ministerspost had gekregen. Maar omdat de partij zelf geen zetel heeft kunnen behalen bij de verkiezingen in 2010, is Seeka na 18 maanden die post kwijtgeraakt. “We zullen hard moeten werken om ook aan zetels te komen in 2015, om zo sterker uit de bus te komen.” De partijtopper heeft eraan toegevoegd dat eenieder verantwoordelijk is voor de groei en de kracht van de partij. “Wij zullen niet blijven kijken naar het verleden, maar moeten toekomstgericht met volle kracht vooruit.” Hij heeft ook gewezen op het belang van eenheid en het vertrouwen in elkaar.

De installatie van het kernbestuur heeft op zaterdag plaatsgevonden te Kasaba-olo.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May