Soemita: Er is maar één KTPI
12 May 2014, 05:00
foto
KTPI-voorzitter Willy Soemita spreekt zijn aanhangers toe.


De KTPI heeft op Tamansarie in het district Commewijne een partijcentrum geopend van waaruit de activiteiten gecoördineerd zullen worden. Tijdens de structurenvergadering die werd gehouden, benadrukte partijvoorzitter Willy Soemita dat er geen twee KTPI's zijn. Voor hem is het belangrijk dat er geen verwarring gezaaid wordt in het veld. Soemita deelde ook mee dat er gesprekken gevoerd worden met andere partijen, maar uiteindelijk de structuren van de partij zullen beslissen met wie in zee zal worden gegaan.

Soemita installeerde de werkgroep Tamansarie, onder voorzitterschap van Mantje Tjitrotaroenoe en werkgroep Meerzorg waarover Orlando Amatredjo de leiding heeft. De twee werkgroepen hebben van het centraal bestuur de taak meegekregen om de idealen en de visies van de partij uit te dragen. Het Wetenschappelijk Bureau van de partij is bezig met het samenstellen van een document waarin de visie van de KTPI wordt vervat over de ontwikkeling van de verschillende sectoren.

Tijdens de bijeenkomst benadrukte Soemita de eenheid in de partij. Ondervoorzitter Oesman Wangsabesari had zich laten verontschuldigen wegens drukke werkzaamheden. Soemita zei dat de KTPI zal samenwerken met partijen die haar respecteren. Hij haalde aan dat de partij haar eigen identiteit heeft en deze ook zal behouden. De partijvoorzitter merkte op dat er wat stagnatie was ontstaan in de activiteiten van de partij, maar nu de karavaan van de KTPI niet meer te stuiten is door niets en niemand.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May