Bouva pleit voor parkeren grote projecten
07 May 2014, 08:00
foto
Assembleelid Melvin Bouva. (Beeld: Live feed DNA)


Parlementariër Melvin Bouva (Mega Combinatie/NDP) vindt dat de regering met een prioriteitenlijst moet komen voor de resterende periode. Tijdens zijn spreekbeurt bij de begrotingsbehandeling dinsdag heeft Bouva gesteld dat alle aandacht besteed moet worden aan het sociaal contract dat de president heeft gesloten met het volk.

Bouva voert aan dat grote projecten die aangekondigd zijn, zoals een tramverbinding en een fly over aangehouden kunnen worden. Hij meent dat deze regeercoalitie toch terugkomt na de verkiezing van 2015. Dan kunnen deze projecten uitgevoerd worden. Nu moet er alles aan gedaan worden om de ergste noden van de bevolking te ledigen. Hij pleit voor soberheid van beleid en een sterke interne controle. Bouva meent dat er meer gedaan kan worden met de middelen die er zijn.

Volgens informatie van het assembleelid zijn er meer dan achthonderd huizen gebouwd door de overheid. "Dit is meer dan het Nieuw Front in tien jaar heeft gerealiseerd". Er zullen nog op diverse projecten huizen worden opgeleverd. Dit beleid moet voortgezet worden, vindt Bouva. Hij is zeer te spreken over minister Steven Relyveld met zijn gronduitgifte beleid. Het assembleelid pleit voor het verstrekken van een stuk grond aan studenten die afstuderen van de universiteit, zodat ze een stimulans hebben om niet weg te gaan en hier een bestaan op te bouwen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May