Jong Rambaan en Inter Milaan aan kop Lidbondentoernooi
04 May 2014, 20:15
foto


Acht van de tien verenigingen, verdeeld over de twee poules zijn dit weekend in de tweede ronde tegen elkaar uitgekomen in de finaleronde van de SVB-Integra Port service/DP World Lidbonden toernooi. De wedstrijd De Ster van de Nickerie Voetbal Bond tegen Inter Milaan van SOLO eindige 0-0. De wedstrijd werd in Nickerie gespeeld.

De wedstrijd had weinig hoogtepunten. De Ster trad aan zonder vier basisspelers, die vanwege schorsing deze wedstrijd moest overslaan. Met dit gelijkspel neemt Inter Miliaan (4 punten) de koplopersrol in poule L over van Nishaan42 die nu de tweede plaats deelt met PVV (beide 3 punten). Op plaats nummer vier staat De Ster(1 punt) en hekkensluiter in poule L is Real Cicero met 0 punten.

In Poule K staat Jong Rambaan op de eerste plaats met 6 punten uit 2 wedstrijden. Op plaats nummer twee staat T.O.K met 3 punten uit 1 wedstrijd. Intervlijt is op de derde plaats met 1 punt uit 1 wedstrijd en The Rightous Brothers bezet de vierde plaats met ook 1 punt uit 2 wedstrijden. De Llaatste plaats in poule K is voor Tahitie met 0 punten uit 2 wedstrijden.

De volledige uitslagen:
De Ster – Inter Milaan; gespeeld in Nickerie 0-0
Real Cicero – PVV; gespeeld in Brokopondo 2-4
Tahitie – Jong Rambaan; gespeeld in Brokondo 1-3
The Rightous Brothers – Inter Vlijt; gespeeld in Coronie 1-1.

Edgar van Genderen
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May