PL viert dit weekend feest in Nickerie
18 Apr 2014, 21:40
foto


"De activiteiten die Pertjajah Luhur dit weekend gepland heeft in Nickerie gaan gewoon door. Wij zijn niet lam geslagen door de politieke situatie. Na het lijden volgt de opstanding. De partij zal feestvieren en de structuren in Nickerie toespreken. Diverse muziekformaties zullen optreden", zegt partijleider Paul Somohardjo aan Starnieuws.

Somohardjo zegt zich niet druk te maken om al de ontheffingen die vanuit de regering komen. "Wij houden daar rekening mee. Er zal met vuil worden gesmeten, maar ik maak me niet druk om dat soort zaken. Ik heb geen boter op mijn kop en kan gewoon in de zon staan", stelt Somohardjo.

Behalve de drie buitenlandse posten (Indonesië, New York en Miami), en het ter beschikking stellen van districtscommissaris Ingrid Karta-Bink van Commewijne, zullen ook diverse leden van raden van commissarissen worden vervangen. "In Nickerie zijn vertegenwoordigers van Pertjajah Luhur in tenminste zeven raden", zegt Rashied Doekhie (Mega Combinatie/NDP) aan Starnieuws. "We gaan ze allemaal zo snel mogelijk vervangen. Zij worden nu in kaart gebracht", deelt Doekhie mee.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May