ABOP installeert 38 kernen in Goede Verwachting
05 Apr 2014, 22:00
foto
ABOP-aanhangers uit de Goede Verwachting.


De Algemene Bevrijdings en Ontwikkelingspartij (ABOP) heeft 38 kernen van Goede Verwachting en drie van Pontbuiten vrijdag geïnstalleerd. Tijdens de wijkvergadering te Goede Verwachting op het Roy Coats Sportveld, benadrukten verschillende toppers de groei van de partij tot een nationale partij.

"Ik ben een ABOP-soldier and together vormen we het leger", zei het vrouwelijke gezicht van de 'gele partij', Alice Amafo. "Eenmaal een soldaat altijd een soldaat. Old soldier never dies. Een soldaat is niet bang, geeft zich niet over en is niet omkoopbaar. Deze heeft moed, is standvastig en vecht voor het volk. En er is maar één leider, die onbetwistbaar is en die is Ronnie Brunswijk", zei Amafo. Zij merkte op dat in 2010 door verdeeldheid in de A Combinatie geen kandidatenlijsten ingediend zijn in diverse districten. "Er was bijna geen hoop. Maar Brunswijk gaf ons weer hoop. Big-up Brunswijk. 2015 is de ware beloning en wie o pur' ing lala. Wo feti gan feti gi un srefi nanga den tjin fu wie. We slepen alles wat er is in wacht", zei Amafo.

Volgens ABOP-hoofdbestuurslid Marinus Cambiel zal in 2015 de verkiezing van vooruitgang en ontwikkeling zijn. Het volk wil verandering en verbetering. ABOP biedt volgens hem deze garanties. "Ik roep eenieder op, vooral de kernen om via eenheid anderen te overtuigen om zich aan te sluiten bij de grote en snel groeiende partij.
De metamorfose tot een nationale partij is volgens ABOP-topper Failisie Pinas onvoorstelbaar. De ABOP is nu overal in het land te vinden. "We gaan voor meer want met een ABOP president na 2015 zal de ontwikkeling van eenieder, vooral de achtergestelden, beter ter hand worden genomen. Onderwijs, ondernemerschap is in de O van ontwikkeling van ABOP en daarvoor staan we ook", zei Pinas. Hij riep vooral de jongeren op om de richting van de partij via onderwijs te helpen bepalen.
"Zonder zetelwinst staan we nergens", zei Stanley Betterson. Een verkeerde stemkeuze zal volgens hem betekenen vijf jaren lang stremming. ABOP is de partij van vooruitgang en de boodschap moet volgens hem duidelijk zijn.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May