Top40: Chaka Demus en Pliers kondigen nieuw album aan
04 Apr 2014, 10:00
foto
Van links naar rechts: Pliers, Raynel Dalen (Top40 presentator) en Chaka Demus.


De bubbling hitmakers uit de jaren 90, Chaka Demus en Pliers, waren het afgelopen weekend in Suriname voor een optreden. Top40 was erbij en maakte een audio en video verslag.

De song 'Baby I Love You' van Chris Martin verovert deze week de toppositie in de Top40. Op nummer 2 staat de verslagen nummer 1. 'Drunk In Love' van Beyonce en Jay-Z schreef Top 40-geschiedenis door twee verschillende keren nummer 1 te worden. 'Dark Horse' van Kate Perry en Juicy J staat op 3. Deze staat al acht weken in de lijst.

De 'knaller van de week' is 'Asalaam E Ishqum' van Neha Basin en Bappi Lahiri. De song stijgt van 40 naar nummer 16 en is uit de film 'Gunday', een criminele thriller met in de hoofdrol Ranveer Singh en Priyanka Chopra.
Eenmaal over film gesproken; deze week is de best bezochte film in Suriname 'Noah'. Russel Crowe speelt de hoofdrol in de film die gedeeltelijk gebaseerd is op een verhaal uit de bijbel en voor een ander deel fictie is.

Nieuw in de Top40 deze week:
- Op # 30: 'All About You'. Het is een gospel tune gezongen door Bijciel Watsaam, Sophina & Sabrina. Deze song komt het hoogst nieuw binnen en is dus de 'arrogante nieuweling'.
- Op # 35: 'How Good Is Your Love' van Mateo. De 27-jarige artiest is relatief nieuw in de showbiz, maar heeft eerder meegewerkt aan producties van Alicia Keys.

Tot slot doen we de nummers 1 uit de bijzondere lijsten:
Hindi – Asalaam E Ishqum (Gunday) – Neha Basin & Bappi Lahiri
Pop Jawa – Safri – Rafick Bottse
Suripoku Hitshow – Poekoeshani – No Space
Gospel – All About You – Bijciel Watsaam, Sophina & Sabrina
Marron – Lalla – King Koyeba ft. Prince Koloni
Bigi Poku – Wassenaar Remix – Ross & Iba ft. Aptijt
Latin – Odio – Romeo Santos ft. Drake
Dance House – Shotgun – Yellow Claw ft. Rochelle
Dancehall – Bedroom Bully – Busy Signal
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May