Girjasing lanceert informatieblad activiteiten VHP Commewijne
29 Mar 2014, 20:00
foto
VHP-topper Sheilendra Girjasing overhandigt een folder aan partijvoorzitter Chandrikapersad Santokhi.


VHP-parlementariër Sheilendra Girjasing heeft een informatie folder 'Commewijne Info' gelanceerd in zijn district. Met deze informatiefolder zal de achterban op kwartaalbasis op de hoogte worden gesteld van de activiteiten van de VHP in Commewijne.

De folders worden verstrekt tijdens de huis aan huis bezoeken van VHP Commewijne, vertelt Girjasing. ''Door middel van deze informatie folders brengen wij de mensen op de hoogte over de bijdrage die de VHP de afgelopen jaren heeft geleverd aan Commewijne.

Er zijn weinig mensen die stilstaan bij de bijdrage van de partij. Een goed voorbeeld is de scholengemeenschap Tamanredjo in Commewijne. Dat is ook mede initiatief van de VHP, maar ook de rehabilitatie van het wegdek Meerzorg naar Albina is een project van de Nieuw Front regering. Er zijn mensen die denken dat de huidige regering initiatiefnemer is, maar dat is niet zo. De huidige regering voert alleen uit, wat de vorige regering heeft uitgestippeld. Hetzelfde geldt ook voor de dijk in Commewijne', somt Girjasing verder op. Hij zegt dat al deze informatie in de folder is geplaatst.

Het streven is om elk kwartaal zo een informatie brochure te publiceren. Het eerste exemplaar is officieel overhandigd aan de voorzitter van de partij Chandrikapersad Santokhi. Zondag houdt VHP Commewijne haar kernverkiezingen. Na de verkiezingen zullen de bewoners van Commewijne uitgebreid ingelicht worden over deze folder, zegt Girjasing.

ASP
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May