Rechter hoort vijftienjarige in zedenzaak
14 Mar 2014, 13:00
foto


Rechter Marie Mettendaf heeft een vijftienjarige slachtoffer van een zedenzaak op de rechtszitting van donderdag gehoord. Verdachte Person S. zou tegen de wil van de tiener seks met haar hebben gehad. Hij zou haar hebben gesleept naar een woning, waar hij haar heeft verkracht.

Het meisje heeft de rechter verteld dat zij schreeuwde toen Person S. zijn lusten op haar botvierde. Na zijn daad merkte de man dat de tiener huilde. Hij liet daarop zijn vriend Kenneth, die eerder een relatie met het meisje had, seks hebben met haar. Kenneth bekende dat hij het slachtoffer gilde en dat hij had geprobeerd om Person S. van haar weg te trekken. Het zou hem niet zijn gelukt Person S. van het meisje te halen.

Person S. beweert dat het meisje niet had gegild. De magistraat heeft hem erop gewezen dat Kenneth die ter plekke was had gehoord dat het slachtoffer gilde. Ze heeft Person S. gevraagd waarom het meisje dan huilde als zij volgens hem niet had gegild. “Ik heb een vergissing gemaakt”, zei de verdachte. Op 27 maart behandelt de rechter deze zaak verder.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May