Drie getuigen tegen verdachte verkrachtingszaak
11 Mar 2014, 20:00
foto


Drie getuigen hebben gezien dat een man op 11 juli vorig jaar een veertienjarig meisje in Para bij zich had. De man wordt ervan verdacht het slachtoffer ontvoerd en verkracht te hebben in zijn bestelbusje langs de weg. Het slachtoffer werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis, nadat de man haar gedumpt had langs de weg.

Een getuige zag dat de verdachte het meisje uit het busje heeft geduwd. Aan een andere getuige had de verdachte vragen gesteld over de weg. Daarnaast is een soortgelijke plakband als bij het kind gebruikt was, in de woning van de verdachte aangetroffen. Ook werd een doos met condooms in beslag genomen bij hem.
Het slachtoffer verklaarde dat de man een condoom had gebruikt bij de verkrachting. Ondanks zij ongesteld was, pleegde de man de seksuele handelingen met het kind. Toen het meisje hem vroeg waarom hij dat met haar deed, zei hij dat een vriendin van haar hem gestuurd had.
Op een eerdere rechtszitting verklaarde het kind dat zij over straat liep toen de verdachte haar in de wagen sleurde. Zij zag een bestelbus langs de weg geparkeerd staan. De verdachte stapte uit en hij stond naast het voertuig en zag haar langslopen. Hij greep het slachtoffer van achteren, plakte haar mond dicht en bond haar handen vast. Daarna sleepte hij haar in het voertuig en reed verder. Vervolgens verkrachtte hij haar in het voertuig.

Na de verkrachting moest zij haar kleren weer aantrekken en uit het voertuig stappen. Ook had de verdachte haar bedreigd en het slachtoffer zag een wapen bij hem. Zij moest van hem rennen, nadat ze uitstapte uit het busje. Haar mobiele telefoon nam hij in beslag. Volgens het meisje had zij nooit eerder seks gehad. De verdachte beweerde dat hij het meisje niet vastgebonden had en haar mond niet dichtgeplakt had.
Op 12 mei zal deze zaak verder behandeld worden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May