Naaldvarensweg Para Oost weer opengesteld
07 Mar 2014, 22:00
foto
De Naaldvarensweg in Para Oost weer opengesteld voor het verkeer. (Foto: BIC Para)


Vanaf vandaag is de Naaldvarensweg in het ressort Oost in het district Para weer opengesteld voor het verkeer. Dit in opdracht van districtscommissaris Jerry Miranda. Met de bijdrage van de omliggende houtzagerijen en de inzet van het commissariaat, is de weg gerehabiliteerd. Het wegdek is belegd met een betere zandsoort die stabieler is en een hogere asdruk verdraagt. Transport met een laadvermogen boven 4 ton mag zonder ontheffingstoestemming gebruik maken van de weg, deelt bestuursopzichter Sherwin Piqué mee.

De weg werd begin deze week afgesloten. Door zwaar transport werd de weg vernield. De bewoners deden hierover hun beklag bij de bestuursdienst. Exploitanten van de houtzagerijen zullen deze weg moeten blijven onderhouden, stelt Piqué.

Het commissariaat ziet af van ontheffingstoestemming voor verkeer boven 4 ton, omdat de weg nog steeds tot het verkavelingsproject 'Waterland' behoort en niet is overgedragen aan de overheid. Aangezien de districtscommissaris verantwoordelijk is voor de orde en veiligheid van alle burgers in het district, zal de districtsleiding afspraken maken met de exploitanten voor onderhoud van de weg, meldt het Burger Informatie Centrum Para.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May