Personeel Esther Stichting weer aan het werk
05 Mar 2014, 18:00
foto
Het personeel van de Esther Stichting was eerder op de dag in actie. De actie is nu opgeschort.


Het personeel van de Esther Stichting is weer aan het werk na een vruchtbaar gesprek van de personeelsbond van de stichting en het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting. De vicepresident heeft het ministerie en het stichtingsbestuur bij Esther Stichting voor morgen opgeroepen voor een finaal gesprek.

De bond wil dat er een nieuwe directeur wordt aangesteld. Volgens minister Alice Amafo, is er in principe al goedkeuring gegeven aan het benoemen van een nieuwe directeur, echter moeten wat technische zaken rond de benoeming worden afgehandeld. De bond zal onmiddellijk op de hoogte worden gesteld wanneer de aanstelling een feit is.

Murwin Leeflang, voorzitter van de Bond bij de Esther Stichting zegt dat binnen de Esther Stichting enkele zaken fout gaan, wat zorgt voor wrevel en demotivatie. Met de komst van een nieuwe directeur gelooft hij dat dit tot het verleden zal gaan behoren. Hij wil graag een goede samenwerking tussen de bond, het personeel en de nieuwe directeur. In een verder traject zullen de overige knelpunten waaronder de onderbezetting en betere waardering van het personeel worden aangepakt, zegt de bond.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May