Nickerie Tennis Club viert 75-jarig bestaan
01 Mar 2014, 22:10
foto


De Nickerie Tennis Club (NTC) herdenkt vandaag zijn 75-jarig bestaan. Leden en genodigden genieten op dit moment van een borrelavond. Het jaar 2014 is door het bestuur uitgeroepen tot 'feestjaar'. Er zal een jubileumtoernooi voor de tennissers gedraaid worden, waarbij de vrienden uit Guyana en Paramaribo uitgenodigd zullen worden. Verder zal er een open dag gehouden worden voor de Nickeriaanse samenleving, waarbij zij kennis kunnen maken met de tennis- en zwemsport. Later in het jaar zullen ook een cook-out, fiets- en wandeltocht voor de leden worden gehouden.

Voorzitter Roy Ramrattan zegt in een terugblik dat de NTC heel klein is begonnen, om precies te zijn in de achtertuin van het commissariaat met één grasbaan. De afgelopen jaren is de club uitgegroeid en heeft een ledenbestand van 450. NTC is niet meer weg te denken uit de Nickeriaanse samenleving, meent Ramrattan.

De voorzitter brengt hulde aan de leden en aan de vele besturen en commissies die in de loop der jaren geheel belangeloos hun krachten hebben gegeven aan de NTC. Het huidige bestuur bedankt de eerste voorzitter, Harold van Ommeren, de langst zittende voorzitter Jan Willem Abbink, de voorzitter Dan Tjon Tjauw Liem, die met raad en daad de moeilijkste periode van NTC heeft kunnen overbruggen en de vorige voorzitter Regi Li Fo Sjoe, die ervoor gezorgd heeft dat NTC vandaag een overdekt clubgebouw heeft met drie tennisbanen en een zwembad.

Edgar van Genderen
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May