Vier jaar voor beroving
26 Feb 2014, 06:00
foto


Rechter Danielle Karamatali heeft Melvin D. (23) veroordeeld tot vier jaar celstraf. Hij heeft een 85-jarige vrouw en haar schoondochter op 26 juni vorig jaar in Wanica beroofd en mishandeld. Karamatali heeft maandag conform de eis van officier van justitie, Shanta Mahadew, veroordeeld.
Melvin D. beweerde op een eerdere rechtszitting dat hij overging tot een beroving te Houttuin in het district Wanica, nadat hij xtc-tabletten ingenomen had. Zijn medeverdachte kwam met een plan en hij ging samen met hem om een buurvrouw te beroven.

Beide verdachten trapten de achterdeur van de woning van de buurvrouw in. Op dat moment was de vrouw met haar 85-jarige schoonmoeder alleen in de woning. De verdachten bedreigden de slachtoffers en vroegen om kostbare spullen. De schoondochter werd met een mes bedreigd terwijl haar schoonmoeder onder het bed werd geduwd. De keel van de schoondochter werd door een van de verdachten dichtgeknepen.

De verdachten maakten een enveloppe met bescheiden buit. De schoondochter herkende een van de mannen, omdat hij haar altijd groet als hij langs loopt. De veroordeelde had in de eerste instantie verklaard dat het plan tot beroving van een andere man kwam. Bij onderzoek bleek dat die persoon ingesloten zit. Daarna legde hij een andere verklaring af en zei dat het idee van zijn medeverdachte was.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May