'NDP nog niet begonnen met verkiezingscampagne'
24 Feb 2014, 04:00
foto
President Desi Bouterse,


President Desi Bouterse, die ook voorzitter is van de Nationale Democratische Partij (NDP) zegt dat zijn partij nog niet begonnen is met de verkiezingscampagne. Hij had niet verwacht dat de campagne zo vroeg zou starten. Bouterse merkte tijdens een informele bijeenkomst van de NDP te Tammenga zaterdag op, dat de regering bezig is met het uitvoeren van het uitgestippelde beleid. "Wij zijn nu nog niet bezig met verkiezingen", zei hij.

Bouterse benadrukte dat er nog veel werk te doen is. Het volk heeft de regering daar niet geplaatst om zich met verkiezingen bezig te houden. De NDP-leider herhaalde opnieuw dat het Nieuw Front niet in staat is de verkiezing te winnen. Hij zei dat dit niet zal lukken. "Front no man wini a verkiezing", zei Bouterse. Hij haalde aan dat het Nieuw Front met een monsterverbond bezig is en er worden gesprekken gevoerd in Den Haag.

Opnieuw benadrukte Bouterse dat de eenheid binnen de NDP moet worden bewaard. Hij haalde aan dat wanneer structuren niet functioneren binnen de partij, elkaar de waarheid wordt gezegd. Intern worden zaken uitgesproken en daarna moet er weer saamhorigheid zijn. Hij haalde aan dat onderling binnen de partij iedereen recht heeft om te praten, maar daarna moet er volgens de partijvoorzitter eenheid en saamhorigheid zijn onder de leden.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May