Brunswijk is de 'money tiger' in de politiek
21 Feb 2014, 06:00
foto
ABOP-aanhangers in Nieuw Lombé.


Ronnie Brunswijk, voorzitter van de ABOP, heeft in Nieuw Lombé in het district Brokopondo donderdag moeders en kinderen beloofd dat ze kunnen rekenen op financiële ondersteuning. Ook de mannen is hij niet vergeten. Hij merkte op dat zij recht hebben op hun deel van de ontwikkeling die het binnenland biedt. Hij zei dat de financiële macht belangrijk is en noemde zich de 'money tiger'.

"Bravo strooit met geld dan wat. Ze zijn jaloers maar het is mijn nobele streven dat mijn mensen en iedereen in het land het goed hebben en daarom strooi ik. En Lombé get ready voor action", stelde Brunswijk. Voor het eerst heeft ABOP een kern geïnstalleerd in Nieuw Lombé. De Bravo Copa met een SRD 50.000 prijzenpot wordt naar Nieuw Lombé gebracht.

Financiële macht verschoven
"Ik heb ze gezegd dat politiek business is, vriendjes doen niet mee. We moeten elkaar recht in de ogen aankijken. De financiële macht is thans verschoven. Er is een money tiger nu en dat is Bravo. Als we iemand nodig hebben om te dealen, dan moet je keihard zijn. Als ik vriendje was, waren we niet meer in de regering. Niemand komt aan Bravo en zijn achterban. Waterberg naar huis, jaja Diko naar huis jaja Abena naar huis en jaja Amafo naar huis, over mij dead body. Man to man face to face skin to skin tot 2015. Laat iemand zeggen dat ABOP eruit wordt getrapt dan zullen ze het merken. We zijn er en we gaan verder", zei Brunswijk.

"We zijn niet meer te stuitten. Kom met een kleine auto, dan blaas ik je. Met een kleine boot laten we je zinken. Nu is het schip van ABOP aan de beurt. Kom en stap in, laat het groter worden. Schrijf je in. We willen niet de helft van het dorp maar het hele dorp", hield de politicus zijn gehoor voor.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May