Nog geen zicht op oplossing binnen Nieuw Suriname
17 Feb 2014, 09:00
foto


Binnen Nieuw Suriname is er geen zicht op een oplossing tussen de twee groepen onder leiding van de assembleeleden Harish Monorath/Premdew Lachman en voorzitter John Nasibdar. Twee afvaardigingen hebben contact over een oplossingsmodel maar in januari liep het al mis toen Nasibdar door vakbondsbesprekingen laat was op een bespreking. Toen is onder andere Monorath weggegaan.

Nasibdar merkt op dat Monorath publiekelijk gesteld had dat hij hem zou bellen. Dit is nog niet gebeurd. Monorath zegt aan Starnieuws dat de twee teams die benoemd zijn met een oplossingsmodel moeten komen. Hij zal Nasibdar nog bellen wanneer het zover is. Nasibdar merkt op dat intussen hij met anderen in de partij doorgaat met het werk in het veld. Hij beseft dat er gauw een oplossing moet komen omdat de verkiezingen in aantocht zijn.

Monorath haalt aan dat zijn groep ook niet stilzit. Er worden diverse gesprekken gevoerd, ook over samenwerking. Volgens hem wil Nasibdar opgaan in de Nationale Democratische Partij (NDP). Monorath merkt op dat als Nasibdar op de vergadering in januari gewoon op tijd was verschenen, zij elkaar dan de hand zouden schudden. In elk geval is er op dit moment nog geen duidelijkheid.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May