VHP installeert kern leefgemeenschap Poki Gron
15 Feb 2014, 14:00
foto


De 'meet the people campagne' heeft de Verenigde Hervormings Partij (VHP) gebracht naar Poki Gron, achter het Anthony Nesty Sporthal. Veel gezinnen wonen sinds de binnenlandse oorlog in 1986 in barakken. VHP voorzitter Chandrikapersad (Chan) Santokhi benadrukte dat degenen die de hoofdrolspelers waren tijdens deze binnenlandse oorlog, nu hoog en droog zitten in de regering en weinig verantwoordelijkheid tonen jegens de weerloze bewoners van 'Poki Gron'.

De delegatie van de VHP is verwelkomd met bloemen en vlaggen. Er is een kern van de VHP geïnstalleerd. De kern heeft een lijst aangeboden van zaken die dringend moeten worden aangepakt. De komende dagen zal een werkgroep van de VHP zich buigen over de problemen waarmee deze bewoners dagelijks te kampen hebben.

De VHP zegt geen beloftes te doen maar zal ervoor zorgen voor verzachting van de problemen door gepaste en haalbare oplossingsmodellen te zoeken.
Om de feiten kracht bij te zetten, is de ‘Meet the People Campagne’ opgezet om huis aan huis langs te lopen en de Surinamers bekend te maken met de VHP-idealen. De mensen worden ook gewezen op hun eigen verantwoordelijkheid.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May