Twee jaar voor beroven winkelier
14 Feb 2014, 01:00
foto


Rechter Marie Mettendaf heeft op de rechtszitting donderdag aan Rosano B., Cedric D., Angelo H. en Parvish O., elk een celstraf van twee jaar opgelegd voor het beroven van een winkelier op 2 juni aan de Gobajolaan, in het district Wanica. Ze gelastte gevangenneming van Angelo H, die eerder in vrijheid was gesteld. Metterndaf legde de straf conform de eis van officier van justitie, Reshmi Rathipal, op.

Angelo H. diende als chauffeur en beweerde dat hij later over de beroving wist. Toen beplakte hij zijn kentekenplaat met een zwarte band. Parvish O. vertelde het verhaal van de beroving bij een andere winkel en zo werden de veroordeelden aangehouden.

De rechter merkte op dat de vier veroordeelden een winkelier beroofden en de kassa meenamen. De slachtoffers hebben de veroordeelden beschreven. Parvish O. hield de winkelierster onder schot. Hij had een jachtgeweer met een ingekorte loop. De anderen namen de kassa weg. Ten tijde van de beroving zaten twee mannen bier te drinken bij de winkel. Ook deze mannen werden onder schot gehouden door Parvish O.


Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May