Slachtoffer getuigt van ontvoering en verkrachting
11 Feb 2014, 10:00
foto


Een veertienjarig meisje verklaarde op de rechtszitting maandag dat zij door de verdachte ontvoerd en verkracht is in het district Para. Zij liep over straat toen de verdachte haar in de wagen sleurde.

Het slachtoffer verklaarde dat zij een bestelbus langs de weg geparkeerd zag staan. De verdachte stapte uit en hij stond naast het voertuig en zag haar langs lopen. Hij greep haar van achteren, plakte haar mond dicht en bond haar handen vast. Daarna sleepte hij haar in het voertuig en reed verder. Vervolgens verkrachtte hij haar tien minuten lang in het voertuig.

Na de verkrachting moest zij haar kleren weer aantrekken en uit het voertuig stappen. Ook had de verdachte haar bedreigd en het slachtoffer zag een wapen bij hem. Zij moest van hem rennen, nadat ze uitstapte uit het busje. Haar mobiele telefoon nam hij in beslag. Volgens het meisje had zij nooit eerder seks gehad.
De verdachte beweerde dat hij het meisje niet vastgebonden had en haar mond niet dichtgeplakt had. Er wordt gewacht op het psychologische en psychiatrische rapport van de verdachte. Op 10 maart zal deze zaak verder behandeld worden.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May