Waterberg roept achterban op om harder te werken
09 Feb 2014, 01:35
foto
BEP-voorzitter Celcius Waterberg (archieffoto)


Voorzitter Celcius Waterberg van de politieke partij Broederschap en Eenheid in Politiek (BEP) heeft zijn achterban opgeroepen om harder te werken, om verkiezingswinst binnen te kunnen halen. Zaterdag hield de BEP een 'opo yari' bijeenkomst in het partijcentrum te Nieuw Weergevondenweg. Volgens Waterberg wordt er niet hard genoeg gewerkt, en durft jong kader niet op de voorgrond te treden. ''Terwijl wij wel ervoor zorgen dat er continue kadertrainingen worden verzorgd'', zei hij.

Als de partij hard genoeg werkt, zal de BEP volgens hem met acht tot twaalf zetels binnenkomen. ''Want met een, twee zetels heb je niets te vertellen binnen de coalitie'', legt hij uit. Financieel moet de partij het hebben van donaties, omdat de contributies van de leden te wensen overlaat.

Er wordt met man en macht gewerkt aan het opzetten van een radiostation. De BEP heeft al materiaal aangeschaft. Waterberg zegt dat het wachten nu is op het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme. ''Wij willen de informatiestroom naar de verschillende gebieden versterken'', zegt hij. Vooral op de districten Brokopondo, Sipaliwini, Marowijne, Wanica en Paramaribo is de hoop sterk gevestigd.

Stroomuitval
BEP werd onaangenaam verrast door de stroomuitval, toen parlementariër Ronny Asabina zijn politieke boodschap aan het afronden was. Voor hem spraken vertegenwoordigers van de VHP, NPS, SPA en DA91. De Pertjajah Luhur was ook uitgenodigd, maar is niet verschenen. Waterberg moest zijn toespraak nog houden. Een auto was tegen een elektrische mast aangekomen, waardoor de elektriciteit in de omgeving was uitgevallen. De mensen zijn blijven wachten totdat er weer stroom was en het programma kon worden vervolgd.
Tijdens de toespraken is er vooral gesproken over de morele waarden en normen die volgens de BEP zijn gedaald. De regering moest het ontgelden en voert volgens de partij een falend beleid.

ASP
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May