Wangsabesari heeft getekend voor intrekking zaak KTPI
07 Feb 2014, 02:00
foto


Oesman Wangsabesari heeft de zaak, het kort geding dat hij ingediend had tegen de KTPI, donderdag ingetrokken. "Wij hebben een overeenstemming bereikt en op grond daarvan gaat het proces niet meer door", zegt Wangsabesari die namens de partij in De Nationale Assemblee zit.

Wangsabesari werd geroyeerd als ondervoorzitter van de KTPI, en ging intussen verder met 'KTPI nieuwe stijl'. De rechter had eerder besloten dat de partij geen verkiezing mag uitschrijven, totdat er duidelijkheid is gekomen in het geschil tussen de groep Wangsabesari en de partij. Willy Soemita blijft voorlopig de partij leiden en de groep Wangsabesari zal weer worden opgenomen in de KTPI.

"Wij moeten nog enkele administratieve zaken afwikkelen, maar er is geen reden meer voor de rechtszaak", zegt Wangsabesari. Starnieuws verneemt dat de twee personen die samen met Wangsabesari de rechtszaak aanhangig hebben gemaakt, ook moeten tekenen. Dat zal deze week gebeuren, waardoor de zaak die op 13 februari weer op de rol komt, formeel zal worden afgehandeld.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May