SLM-Airbus ondergaat onderhoudsbeurt in Parijs
06 Feb 2014, 00:00
foto
De SLM-Airbus zal een A-check ondergaan vanaf 9 februari.


De Airbus A340-300 van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) zal van 9 tot 16 februari een A-check ondergaan. Dit vindt plaats in Parijs. Starnieuws verneemt dat er verandering zal optreden in het vliegschema op de Mid-Atlantische route.

De vluchten van 9 en 15 februari komen te vervallen, terwijl enkele vluchten zullen worden gecombineerd. Deze keer zal de SLM niet in zee gaan met de Portugese Euro Atlantic Airways en ook niet met Hi Fly. De vluchten zullen worden uitgevoerd met een B767-300ER van het Engelse TITAN-AIR, met een capaciteit van 265 zitplaatsen.

In november/december vorig jaar was de Airbus voor vijf weken uit de roulatie. De grote onderhoudsbeurt (C-check) duurde toen veel langer dan gepland. In die periode had de maatschappij een moeilijke tijd doorgemaakt. De vluchten die uitgevoerd zijn door Euro Atlantic Airways hadden veel vertragingen en technische mankementen. Het ergste was dat er een steekvlam uit de rechter motor kwam, maar de piloot besloot toch de oceaan over te vliegen. Aangekondigd werd dat een onderzoek ingesteld zou worden, maar de resultaten zijn tot nu toe niet bekend.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May