Bedrijfsleven wil spoedonderhoud met Ameerali
29 Jan 2014, 17:28
foto


Een breed collectief van organisaties uit het bedrijfsleven heeft een dringend onderhoud gevraagd aan waarnemend president Robert Ameerali. Het collectief is in een spoedvergadering bijeenkomen vandaag en zegt "met verontrusting kennisgenomen te hebben van een extra nationale vrije dag op 31 januari 2014".

Wat vooral een doorn in het oog is van het collectief dat ter elfder ure dit besluit is genomen. "Dit is voor brede lagen van onze samenleving ingrijpend en ontwrichtend. Klaarblijkelijk zijn deze overwegingen niet meegenomen bij het nemen van deze beslissing", stellen de organisaties in een persbericht.

In afwachting van de reactie van de regering van de republiek Suriname, zal het collectief van het bedrijfsleven de samenleving verder informeren.
Het collectief bestaat uit: Vereniging Surinaams Bedrijfsleven, Associatie van Surinaamse Fabrikanten, Womens Business Group Suriname, Kamer van Koophandel en Fabrieken, Associatie van Kleine en Middelgrote Ondernemingen in Suriname, Algemene Aannemers Vereniging en Landbouw Coöperatie Kwatta. De verklaring is ondertekend door Wilgo Bilkerdijk, voorzitter Suriname Business Forum.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May