Politie heeft handenvol werk aan berovingen
28 Jan 2014, 00:20
foto


Kort voor middernacht heeft een beroving plaatsgevonden aan de Pater Weidmanstraat. Het slachtoffer heeft kapverwondingen opgelopen. De politie van Geyersvlijt heeft een ambulance ingeschakeld. Het slachtoffer is zojuist vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

Om 23:45 vond een beroving plaats aan de Toevluchtweg (Kwatta). Twee criminelen gewapend met een jachtgeweer hebben een Toyota Harrier en gouden sieraden buit gemaakt. De daders hebben de woning aangedaan in een blauwzwarte Starlet. Intussen is het voertuig dat buitgemaakt is, aangetroffen door de politie.

Maandag is ook een winkelier aan de Nieuw Weergevondenweg mishandeld en geslagen met een kolf van een vuistvuurwapen. De gewapende daders, zijn een militair en een lid van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS). Kort na hun daad zijn ze aangehouden en overgebracht naar de politiepost Latour.

Een dief zag zijn kans schoon om een tas met inhoud buit te maken. Dit gebeurde te Purmerentweg te Latour. De dader was ongewapend en was gekleed in een blauwe T-shirt. De tas bevatte SRD 200, een Blackberry en andere persoonlijke bescheiden. Na zijn daad, vertrok de dief richting Goede Verwachting. De rover is nog voortvluchtig.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May