Voorzitter White van BVV verrast met brief naar Parmessar
28 Jan 2014, 01:20
foto


Robert White, voorzitter van de Bond Van Vuilophalers (BVV) zegt aan Starnieuws volkomen verrast te zijn dat vier bedrijven de rechtszaak die gaande is, hebben ingetrokken. Zij hebben een brief geschreven aan minister Rabin Parmessar van Openbare Werken. "De mensen moeten dat niet aan de minister vertellen, maar aan de rechter. Mijn advocaat die hun belangen ook behartigd, heeft nog niks vernomen", zegt White.

De BVV-voorzitter zegt dat hij doorgaat met de zaak. Op 6 januari waren partijen weer bij de rechter. Toen heeft niemand aangegeven te zullen stoppen. De vier vuilophaalbedrijven hebben op 23 januari een brief geschreven naar Parmessar waarin zij schrijven hun doel te hebben bereikt. Daarom gaan ze niet door met procederen.

White vindt dat mensen witte voetjes proberen te maken. "Ik heb mijn doel nog niet bereikt. Er zijn problemen met het ophalen van vuil 's avonds. Er is indertijd een plan geschreven, maar toen bleek dat vuilophaal in de avonduren niet haalbaar was, omdat de infrastructuur daar niet op berekend is", stelt White. Hij merkt op dat er diverse ongelukken plaatsvinden 's avonds. "Mensen willen niet praten over deze dingen, maar ik ga gewoon door", deelt de BVV-voorzitter mee.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May