Greenheart geeft hout voor bouw pand Winti Wai
14 Jan 2014, 17:00
foto
Het hout wordt aangeleverd te Winti Wai. (Foto: Greenheart)


Greenheart Group heeft hout gedoneerd voor de bouw van het appartementencomplex te Winti Wai. Regional Manager Tony Wood zegt in een persbericht blij te zijn dat het bedrijf een bijdrage kan leveren aan de acht gezinnen die nu in een noodsituatie verkeren. "De overheid heeft een beroep op ons gedaan en wij zijn van mening dat je ten tijde van nood moet bijspringen.”

Greenheart Group zegt met de vestiging in Suriname maatschappelijk betrokken te zijn. “Het is belangrijk om mensen bij te staan en wij kunnen een bijdrage leveren. Net zoals we dat doen in Apoera met ons Housing project, waarbij we regelmatig hout doneren en onze machines inzetten en in sommige gevallen zelf met mankracht inkomen”.

Minister Rabin Parmessar van Openbare Werken heeft zijn erkentelijkheid betuigd aan Greenheart. De minister is blij dat het bedrijf zo snel is ingegaan op het verzoek. De overheid kan niet alles alleen, zei Parmessar en juicht de betrokkenheid die de samenleving toont, toe. Hij doet ook een beroep op andere bedrijven die in de gelegenheid zijn, mensen in nood te helpen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May