Man aangehouden voor verkrachting 14-jarige vriendin
11 Jan 2014, 02:00
foto


Het is na behoorlijk wat speurwerk de politie gelukt om de man aan te houden die ervan verdacht wordt zijn 14-jarige vriendin te hebben verkracht. De vorige week heeft de politie van Meerzorg na een melding de tiener langs de weg aangetroffen. Het meisje was bebloed en gaf aan dat ze verkracht is geworden.

De zaak werd overgedragen aan jeugdpolitie. Het kind had dusdanige letsels opgelopen dat ze werd opgenomen in het ziekenhuis. In eerste instantie is er een verdachte in beeld gebracht. Deze werd na confrontatie met het slachtoffer heengezonden. De reden was dat het meisje de man niet had aangewezen als te zijn de verdachte. Bovendien ontkende hij het kind te hebben verkracht.

De jeugdpolitie is dieper in de zaak gaan graven. Nadat de politie mensen die de situatie van het meisje kenden gehoord had, kwam zij weer op het spoor van de zelfde verdachte terecht. Dit keer kwam er een ontknoping in de zaak. Het bleek dat de man en het meisje al geruime tijd een relatie met elkaar onderhielden. Echter is het op die bewuste dag verkeerd afgelopen en werd het meisje na seks te hebben gehad met haar vriend gedumpt langs een weg te Meerzorg. De verdachte is hangende het onderzoek gearresteerd.

Ala-D Media
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May