Vier jaar celstraf voor verkrachting
10 Jan 2014, 04:00
foto


Irvin J. is tot vier jaar gevangenisstraf veroordeeld door rechter Marie Mettendaf op de rechtszitting van donderdag. Officier van justitie, Reshmi Rathipal, had een celstraf van vijf jaar geëist tegen de veroordeelde. Hij heeft een zesjarig meisje seksueel misbruikt.

De veroordeelde is een neefje van de moeder van het slachtoffer. Hij was vaker over de vloer bij de familie. Op die bewuste dag zou hij het kind in haar slaap hebben overvallen. De moeder van het slachtoffer hoorde stemmen en ging kijken. Zij merkte op dat haar dochter moeilijk liep. Zij ondervroeg het kind en het slachtoffer vertelde dat zij pijn had aan haar vagina, maar verder niets afwist. De moeder zag dat het geslachtsdeel van haar dochter vochtig was. Zij ging meteen bij de verdachte en zag dat er sperma tussen zijn dijen zat. De moeder deed aangifte tegen hem.

De gynaecoloog had verklaard dat het maagdenvlies, links boven gescheurd is. De verdachte had aan de vader van het slachtoffer zijn handelingen bevestigd. Toen hij hiermee geconfronteerd werd in de rechtszaal, legde hij een volmondige bekentenis af. In eerste instantie had hij alles ontkend. Volgens de veroordeelde had hij uit schaamte gelogen.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May