Miranda belooft nog meer ontwikkelingen voor Para in 2014
30 Dec 2013, 21:00
foto
Dc Jerry Miranda in gesprek met personeelsleden. (Foto: Burger Informatie Centrum Para)


Het district Para ontwikkelt zich zichtbaar. In het afgelopen jaar zijn er verschillende ontwikkelingsprojecten begonnen en ook uitgevoerd. Districtscommissaris Jerry Miranda heeft samen met zijn personeel 2013 vanmorgen met een tevreden terugblik afgesloten. Hij gaf ook aan welke projecten nog in het verschiet liggen.

Veel projecten zijn behalve door overheidspersoneel, uitgevoerd met de inzet van aangehuurde contracters en gedetineerden. Miranda heeft ook vrijwilligers die arbeid verrichten voor het commissariaat, bedankt voor hun bijdrage. “Overheidsdiensten die in het district gestationeerd zijn, zoals de politie en brandweer, hebben zich naar tevredenheid ingezet”, zegt Miranda.

Hij noemt de succesvolle 38ste onafhankelijkheidsviering in Para als hoogtepunt van de activiteiten die er zijn ontplooid. De regering heeft verder het startsein van ontwikkelingsprojecten in Para gegeven, zoals de bouw van de Carolinabrug, de aanleg van de snelweg nabij de luchthaven en de bouw van scholen.

Per 2 januari 2014 zal meer gedaan worden aan de ontwikkeling van het district, geeft Miranda aan. In het zuiden en oosten van Para worden in eigen beheer twee wegen bestraat. Er zullen meer contracters worden aangetrokken om infrastructurele werken te doen. Miranda beloofde het personeel ook hard te zullen trekken aan het ministerie van Regionale Ontwikkeling voor bevorderingen van het personeel, zegt het BIC-Para.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May