Misiekaba: Santokhi kan nooit overnemen van de volksleider
30 Dec 2013, 06:00
foto
André Misiekaba, hoofdbestuurslid van de NDP. (Beeld: René Gompers)


Hoofdbestuurslid André Misiekaba van de Nationale Democratische Partij (NDP) veegde de vloer aan met de partijen die deelnemen in het Nieuw Front. Hij noemde hen bij de jaarafsluiting in Ocer zaterdag 'todo prasoro partijen'. Hij haalde aan dat de NDP bij de afgelopen verkiezingen 17 zetels heeft behaald. Volgens hem zal de voorzitter van de VHP, Chandrikapersad Santokhi het nooit kunnen overnemen van "onze enige volksleider", president Desi Bouterse.


Misiekaba sprak na NDP-topper en assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons, als voorlaatste spreker op de 'owru yari' bijeenkomst van de NDP. Hij zweepte Ocer flink op voor de hoofdspreker, NDP-voorzitter Desi Bouterse. De VHP noemde hij de Verenigde Hollandse Partij, de NPS is de Nederlandse Partij en DA'91, de Amsterdamse partij. De politicus zei dat Santokhi van Mark Rutte kan overnemen, maar niet van Bouterse.

De NDP-topper merkte op dat de mediacommissie van de VHP kleine zaken flink opblaast en in de publiciteit brengt. Als er in Wanica op een bijeenkomst vijf mensen komen, wordt er gedaan alsof het om een grote partij gaat en er worden constant berichten gemaakt om zaken groter te doen lijken. Misiekaba merkte op dat de NDP werkelijk een nationale partij is. Hij benadrukte dat het tijd wordt om af te rekenen met de oude politiek.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May