Voetganger dodelijke aanrijding nog niet geïdentificeerd
25 Dec 2013, 13:25
foto


De politie vraagt hulp bij het identificeren van de man die gisteravond om kwart over acht werd aangereden aan de Coesewijnestraat. De voetganger was nagenoeg opslag dood. Er wordt ook een beroep gedaan op getuigen van de aanrijding om contact op te nemen met de politie. Vermoed wordt dat de autobestuurder met een vrij hoge snelheid heeft gereden. Het voertuig kwam 77 meters verder van de plek van de aanrijding tot stilstand. Het slachtoffer is 19 meters meegesleurd.


De 25-jarige autobestuurder reed op de rechter rijhelft van de Coesewijnestraat toen hij de voetganger aanreed, die waarschijnlijk aan het oversteken was. Het rijbewijs van de bestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd en de auto is voor herkeuring in beslag genomen, meldt de politie voorlichting.

Het slachtoffer is een man van Indiaanse afkomst, met een geschatte leeftijd van dertig jaar. Hij was gekleed in een blauwe jeansbroek en een rood-zwarte horizontaal gestreepte trui. Hij had grijze slippers aan. Om zijn hals droeg hij een zilveren halsketting en om zijn pols een zilverkleurig polshorloge. Deze zaak is in onderzoek bij de politie van het bureau Flora. Het bureau is te bereiken op de telefoonnummers 5307507 of 5301170. De verkeersbarometer is gestegen naar 74 voor dit jaar.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May