Jubilarissen hebben voorhoederol bij transformatie AZP
25 Dec 2013, 20:00
foto
AZP-directeur Antoine Brahim bedankt een jubilaris persoonlijk voor haar inzet. (Foto: AZP)


“Als je je ruim 20 tot zelfs 40 jaar hebt ingezet voor het AZP, dan moet er sprake zijn van een roeping. Een roeping om dienstbaar te zijn aan de gehele samenleving.” Zo sprak AZP-directeur Antoine Brahim de jubilarissen van het ziekenhuis toe.

In de Congreshal zijn 88 personeelsleden in de bloemetjes gezet voor hun 20, 25, 30, 35 en 40-jarig ambtsjubileum. De jubilarissen die 10, 12,5 en 15 jaar in dienst zijn van het ziekenhuis zijn op hun werkplek bedacht.

“Onze jubilarissen zijn de peilers van het AZP en vervullen een voorhoedefunctie in de verdere verbetering van onze dienstverlening,” zei Brahim. Hij wees erop dat het nieuw strategisch Plan 2020 een opdracht van de samenleving “aan ons allen binnen het AZP” is. De samenleving vraagt om kwalitatief hoogwaardige zorg in een ziekenhuis met nette gebouwen en kamers. De samenleving vraagt om een vriendelijke behandeling in een ziekenhuis waar wachttijden tot een minimum zijn beperkt. De samenleving vraagt om verbetering en verandering, somde Brahim op.

In het strategisch plan zijn de kernwaarden van het ziekenhuis beschreven: betrokkenheid, integriteit, respect, klantgerichtheid, creativiteit en excellence. Brahim heeft de jubilarissen voorgehouden dat zij een voorhoedefunctie vervullen in de transformatie van het AZP naar een Academisch Medisch Centrum voor heel Suriname. De huldiging van de personeelsleden heeft op 16 december plaatsgehad.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May