ABOP stelt liefde boven alles tijdens kerstdagen
25 Dec 2013, 04:00
foto
ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk tijdens de kerstviering van de partij.


(Aangeboden)

Geloof, hoop en liefde zijn de kernbegrippen die de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) meegeeft aan de natie op kerst. Geloof is vertrouwen, hoop is geloven dat het anders kan en liefde is de kracht die de angst doorbreekt. Deze begrippen zijn ook de kernwaarden waarmee de partij zich symboliseert. Kerst is het feest ter herdenking van de geboorte van Jezus Christus. Christus bracht met zijn komst geloof, hoop en liefde voor de mensheid. Geloof kan verder vertaald worden als niet zien en toch vertrouwen. Hoop als vol verlangen, de hoeksteen waarop de natie kan bouwen en liefde als geven en betekent verdragen. De partij die voornamelijk opkomt voor de minderbedeelden, staat vooral bij het laatste stil. Ze hoopt dat met de kerstdagen er liefde in elk huis, gezin en hart van de Surinamer schijnt.

Dit is ook tijdens de kerstviering van de partij zaterdag met enkele structuren, het hoofdbestuur en toppers door partijvoorzitter Ronnie Brunswijk benadrukt. De verdere groei van de partij zal niet kunnen worden bewerkstelligd zonder liefde voor elkaar gaf Brunswijk mee. “Liefde vormt de basis voor alles. Met kerst zijn er dan ook geen politieke verschillen en andersdenkenden worden opgeroepen voor eenheid. We zijn geroepen om niet alleen tijdens kerst Gods liefde te weerspiegelen”. Hij riep de partijleden, maar bovenal de niet-partijleden op om elkaar met liefde te bejegenen. Jezus' liefde voerde Hem diep in de levens van de mensen. Het is een liefde die zo groots is dat we haar nooit voor onszelf mogen houden, maar moeten delen met anderen. Het is een gevecht tegen onrecht en al het kwade dat de mens overkomt.

In tijd van nacht en duisternis, is licht een groot gemis. Laat dan kerst, het feest van het Licht, de vrijheid terugbrengen op ieders gezicht. Voel de warmte die kerst met zich mee brengt. Geniet van de liefde tussen ouders, kinderen, vrouw en man. En vergeet niet om al de liefde die je hebt gekregen, aan iedereen die het nodig heeft door te geven. De partij wenst aan de Surinaamse gemeenschap gezegende kerstdagen toe. En dat vooral de liefde van de Heer in al onze harten mag schijnen.
Een vrolijk en gezegend kerstfeest toegewenst.
ABOP
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May