Leguana Park weer open voor publiek
19 Dec 2013, 09:00
foto


Het recreatie-oord Leguana Park is weer open voor het publiek. Dat zegt districtscommissaris (dc) Jerry Miranda. Nadat twee schoolgaande tieners tijdens een schoolreisje vlak voor de grote vakantie, in de diepte waren verdwenen, werd het oord meteen gesloten, omdat het niet voldeed aan de standaarden die zijn gesteld.

Miranda zegt dat het oord weer open is gesteld, echter mag er niet worden gezwommen totdat aan alle voorwaarden is voldaan. ''Er is een onderzoek geweest en wij hebben geen bericht dat er dingen zijn gebeurd die opzettelijk zijn gedaan. Waar er fouten worden gemaakt, wordt er opgetreden waarna er ook nog correcties volgen''.

De dc wijst er op dat de eigenaar van Leguana Park investeringen heeft gedaan en het recht heeft om zijn brood te verdienen. ''Ik vind het heel jammer wat er is gebeurd. Ongelukken gebeuren, maar we moeten ook verder''. Miranda deelt mee dat elk vakantie-oord frequent word gecontroleerd. De dc zegt dat er nog netten geplaatst moeten worden om het zwemgedeelte af te bakenen, zodat de zwemmers duidelijk weten tot waar ze veilig kunnen zwemmen.

ASP
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May