Seniorenburgers genieten van kerstbijeenkomst First Lady
18 Dec 2013, 01:00
foto
First Lady Ingrid Bouterse besteedt aandacht aan individuele seniorenburgers. (Foto: Raoul Lith)


First Lady Ingrid Bouterse-Waldring en echtgenoten van regeringsleden hebben seniorenburgers een gezellige dag bezorgd dinsdag in het Flamboyant Park. Tot grote verrassing van de aanwezigen stapte ook president Desi Bouterse op gegeven moment de zaal binnen. De mensen dachten dat het staatshoofd naar Venezuela was voor een bijeenkomst, maar hij reisde niet meer af. Diverse mensen hebben hun wensen en grieven kenbaar gemaakt aan de president.

“Dit initiatief heb ik overgenomen van mijn voorganger en wij gaan deze traditie voortzetten. De oudere burgers kijken naar deze dag uit, dus we doen het voor hen", zegt Ingrid Bouterse. Zij sprak de seniorenburgers toe en zei dat het belangrijk is om liefde aan elkaar te geven. Ze vroeg aan eenieder in de zaal om elkaar een handdruk te geven. “Als je de laatste tijd het nieuws volgt, zie je dat de gemeenschap de liefde echt nodig heeft”, meent de presidentsvrouw.

Meer dan duizend senioren van verschillende tehuizen zijn gekomen naar het Flamboyant Park. De militaire kapel en verschillende muziekkoren hebben kerstnummers ten gehore gebracht. Er is ook een dansopvoering geweest van de Chinezen vrouwen vereniging. Ook enkele seniorenburgers traden op. Een van hen was met zijn gitaar gekomen om een show te geven. De mensen hebben genoten van de dag.

Raoul Lith
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May