Robinhood blijft verliezen
07 Dec 2013, 01:00

Het is de ploeg van Robinhood vrijdagavond in het André Kamperveen stadion niet gelukt om van WBC te winnen. Robinhood verloor de wedstrijd met 2-1, een stand die reeds bij de rust bereikt was.

In deze wedstrijd kreeg de ploeg van Robinhood een dozijn aan kansen. Deze werden tot ergernis van de weinige Robinhood supporters in het stadion niet in doelpunten werden omgezet.

Robinhood blijft door dit verlies na zes wedstrijden op de laatste plaats bengelen van de SVB/Digicel competitie. De rood-groene formatie heeft slechts 1 punt. Ook de ploeg van WBC heeft de vele kansen niet benut. Vooral in de tweede helft werd er erg slordig gevoetbald bij WBC. Door deze overwinning stoot WBC Transvaal van de derde plaats.
Deze wedstrijd stond onder leiding van FIFA arbiter Enrico Wijngaarde.